مجتمع آموزش عالی میناب

EnAr

همراه با برگزاری مراسم ترحیم

پیام تسلیت ریاست محترم مجتمع در پی درگذشت دانشجوی گرامی مرحومه سحر صانعی

پیام تسلیت جناب آقای دکتر مرادی ریاست محترم مجتمع آموزش عالی میناب در پی درگذشت دانشجوی گرامی مرحومه سحر صانعی:

بسم الله الرحمن الرحیم

«وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

مشیت الهی بر این تعلق گرفته که فرحناک زندگی خزانی ماتم زده به انتظار بنشیند و این بارزترین تفسیر فلسفه آفرینش در فراخنای بی کران هستی و یگانه راز جاودانگی اوست.

درگذشت دانشجوی ارزشمند، با اخلاق و عزیزمان مرحومه سحر صانعی رشته مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی موجب اندوه و تاثر فراوان شد. به همین سبب اینجانب از طرف خود، اعضای هئیت علمی, همیاران علمی و دانشجویان مجتمع آموزش عالی میناب ضمن عرض تسلیت به خانواده آن مرحوم، ابراز همدردی نموده و از درگاه ایزد منان برای عزیز از دست رفته رحمت و مغفرت الهی و برای باز ماندگان صبر جمیل آرزومندم».

همچنین جهت شادی روح مرحومه مراسم ترحیم همراه با قرائت قرآن در روز یکشنبه 30 مهرماه در محل مجتمع آموزش عالی میناب برگزار گردید.