مجتمع آموزش عالی میناب

EnAr

درخشش دو دانشجوی مجتمع آموزش عالی میناب در المپیاد کشوری

دو نفر از دانشجویان مجتمع آموزش عالی میناب به مرحله ی نهایی المپیاد کشوری راه یافتند.

دو نفر از دانشجویان مجتمع آموزش عالی میناب موفق شدند رتبه علمی لازم برای راهیابی به مرحله نهایی بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور را کسب کردند.

مرحله اول آزمون غیرمتمرکز المپیاد با شرکت ۳۱۲۷ نفر در کل کشور و ۳۰۰ نفر با نظارت سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شد. برگزیدگان دو مرحله غیرمتمرکز، در ۲۳ رشته به مرحله نهایی متمرکز راه پیدا می‌کنند و در اواسط پاییز سال جاری به رقابت خواهند پرداخت.

سرکار خانم کیمیا بیگی دستگردی و عرفانه رستگار در رشته مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات) موفق شدند به مرحله ی نهایی المپیاد کشوری راه پیدا کنند.

این موفقیت را به ایشان و مجتمع آموزش عالی میناب تبریک گفته و آرزوی موفقیت در مراحل بعدی المپیاد را داریم.

شایان ذکر است دانشجویانی که رتبه لازم علمی در مرحله نهایی المپیاد را کسب نمایند، از جوایز و تسهیلات برگزیدگان المپیاد علمی- دانشجویی طبق آیین‌نامه و دستورالعمل المپیاد دانشجویی بهره‌مند می‌شوند.