معاونت فرهنگی و اجتماعی
رسانه دانشجویی دات

اعلام فراخوان همایش ملی تاریخ شفاهی دفاع مقدس و مقاومت

چهارمین همایش ملی تاریخ شفاهی دفاع مقدس و مقاومت

این همایش به منظور بررسی چالش‌ها و آسیب‌های موجود در تاریخ شفاهی دفاع مقدس و ارائه راهکارهای مؤثر برای بهبود این حوزه، به همت سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس و با همکاری مراکز و نهادهای اسنادی پژوهشی و دانشگاهی برگزار می‌شود.

محورهای اصلی همایش شامل واکاوی و نقد آثار منتشر شده، ویراستاری و تدوین، و شیوه‌های انتشار در تاریخ شفاهی دفاع مقدس است. همچنین، دبیرخانه همایش از مقالات مرتبط با مبانی نظری، رویکردهای توسعه‌ای و کاربردی، و ارائه تجربیات و مطالعات موردی استقبال می‌کند.

علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را حداکثر تا اول دی‌ماه سال جاری به نشانی hamayesh@defadocs.ir ارسال نمایند.

ضمن اهداء جوایز نفیس به نفرات برگزیده، مقالات پذیرفته شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام نمایه شده و در فصلنامه‌های علمی پژوهشی و علمی ترویجی منتشر خواهند شد.