امام حسین علیه السلام همه زندگی ماست و ما ملت امام حسینم.

فرا رسیدن ایام اربعین سید و سالار شهیدان را خدمت همه محبان آن حضرت و خاندان پاکش تسلیت عرض می نماییم.

زیارت اربعین سنتی با قدمت قریب به هزار و چهارصد ساله است.

آن روز که جابر ابن عبدالله انصاری با غلبه بر جو خفقان، نترسیدن از خطرات راه و علیرغم محدودیت های جسمانی خود به زیارت امامش شتافت نهال سنت حسنه ای در میان شیعیان نشانده شد که ثمره آن حرکت، جوشش، خروش و یکپارچگی امت مسلمان است که فارغ از رنگ و نژاد و مذهب خود پا در مسیری میگذارند که این پیام را به جهانیان مخابره می‌کند که اسلام یگانه راه نجات انسان از سقوط در پرتگاه‌های خود ساخته و شیطان ساخته است.

زیارت اربعین سکوی تحصیل ارزنده ترین مفاهیم تربیتی برای همه عالمیان است؛ همت، حرکت، سخاوت، نوع دوستی، اتحاد کلمه، فداکاری، امانتداری،ایمان، توحید و شاید همه ارزشهای اخلاقی و انسانی از طریق این سکو بصورت عملیاتی به کاربران تعلیم داده می‌شود به نحوی که هر فرد می‌تواند خود هم معلم باشد و هم متعلم و این فقط کار خداوند و نشانه حق بودن حرکت جابر در هزار و چهارصد سال قبل است که چنین پر بار گشته است.

یقینا دشمنان اسلام و بشریت به خوبی بر ظرفیت ایجاد شده توسط سکوی اربعین واقف شده اند و به همین دلیل است که تلاش بی وقفه آنان برای مقابله با جریان عظیم پیاده روی اربعین بصورت گسترده وجود داشته و دارد و در این راه از همه ابزارهای مدرن خود بهره می‌گیرند. اما آنان همواره از درک «ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم» عاجز بوده اند و این را در محاسبات خود لحاظ نمی‌کنند و نتیجه، شکست هر ساله آنان در مقابل سیل عظیم مشتاقان اباعبدالله بوده است.

الهی استعملنی بما تستعمل به خالصتک